Zo bezig zijnde met het maken van deze site realiseer ik me dat ik goud in handen heb. Het biedt zoveel mogelijkheden om mijzelf te laten zien. De voorkant, de achterkant, de onderkant, de binnenkant. Internet lijkt zo'n vluchtig medium maar er zijn juist veel kansen om grenzen over te gaan, om de diepte in te gaan. The sky is the limit, hou jezelf niet tegen. Ik ben bezig plekjes te maken op deze site die, in al zijn dynamiek, mij weerspiegelen. Er ontstaat een veeltonig beeld met een berg aan facetten en dimensies. Taal is daarbij zeer zeker mijn vriend. Het is heerlijk om me uit drukken in woord en in beeld. 

Ik doe dat met enorm veel sturm und drang, ik bruis enorm, ik kan niet wachten, alles moet er uit, ik ben onstuitbaar. Misschien vreemd genoeg geeft me dat toch rust. Of misschien moet ik het energie noemen. Dat komt denk ik omdat wat er onstaat zo helemaal 'mezelf' is, zo bij mij past, dat ik er vertrouwen in heb dat het goed komt en dat het iets moois en waardevols wordt. Ik barst van de ideeën, ze struikelen over elkaar heen. Ik kan het nauwelijks bijhouden. Ik zie het al voor me: er ontstaat zo een 'totaal-kunstwerk', een fantastisch geschenk aan mezelf en aan jullie.

 

Workshop - Wanneer mensen elkaar ontmoeten

vrijdag 4 november

We gaan aan de slag met verschillende grafische technieken. Verras jezelf (én ons) en ervaar de magie van kwast & inktroller, sjabloondruk en monoprint, snijspel en diverse boekbindingen.

Ervaring is niet nodig, die doe je hier op. We gaan experimenteren en ontdekken. Wie wil kan reageren op elkaars werk, een superspannend proces! En/of maak (samen) een boekje, dat geeft een verrassende wending aan de druksels.

 

Deze workshop wordt gegeven door Angelique Kleijne en Jeroen van Lente.

Wanneer?  vrijdag 4 november

Hoe laat?  13:30 – 17:00 uur

Kosten?  € 45,– per persoon

Waar?  Tielekeshoeven 32 in Rosmalen

Hoeveel deelnemers?  maximaal 6

Dit is een gedicht

het kan twee kanten op

Soms staat het open 

en soms staat het dicht

Jij mag kiezen

wat wil ik zien

En wat niet